Jyeahh.. Ace Nazira

By Shanaz Nazira - December 03, 2013

Assalamualaikum semua orang a.k.a readers yang dihormati sekalian,
Eh.. tajuk entry Shan kali ni macam masuk bakul letak batu sikit and angkat sendiri kan. Ngehehe. Bukan ape pun, Shan tadi bertarung hebat dengan pop ads or ads dekat blog tu. Dengan ngegehnya Shan men'google' macam mana buang ads. Akhirnya Shan dapat baca entry orang yang cakap Shan mesti download Adblock utk Chrome dan buang ads. Best yaw. Tapi Shan macam kuno pulak sebab lambat dapat tahu bnda ni. Ngehehe. Anyway, ads dah tak da. Hati pun senang. Hidup manyak gembila sudaa. Hahahaha, kk laa, Shan nak rehat jap. Buang rasa penat selepas bertarung. Bbai uolls. . <-- ngeh.ngeh terngegeh kjap :P

Sin-ce-de-re-la,
Shan yang hebat(masuk bakul angkat sendiri utk kedua kalinya -_-)

  • Share:

You Might Also Like

0 comments