The 2014 Plans?

By peachy sana - December 21, 2013

Assalamualaikum, ok, untuk mengubat rindu reader Shan sekalian (even tak de pun yang rindu Shan), Shan nak bagitau sikit plan Shan untuk next year. Tahun depan atau lebih saintifik dikenali sebagai tahun 2014 memang akan menjanjikan something yang lebih awesome dalam hidup Shan. <-- ayat sastera. Hehe, ok sekarang Shan nak listkan apa Shan maybe akan buat tahun depan :)

 Shan agak materialistik, so Shan nak menghindarkan diri pulak next year
Menjadi lebih serius dalam belajar? In Shaa Allah Shan boleh buat
Dapat 4 flat dalam matapelajaran, doakan Shan ek
Tak cepat mengaku kalah
Aktifkan diri dalam kk
Sekatan ekonomi dalam dompet dielakkan
Elak buat kerja last minute
Jadi seorang ayng amanah, jujur, dan yang berkaitan dengannya ( bukan Shan nak cakap Shan ni tak ikhlas, tak jujur or apa-2)
Kurangkan kebecokkan mulut dan naikkan kualiti kerja
Always senyum ( senyum itu sedekah)
Main betul-betul kalau ada orang ajak
Belajar hormat orang

kk, lah, Shan tak boleh nak listkan semua, secret wokeh, hehehe

Yang Benar,
2014 aku datang! :)

  • Share:

You Might Also Like

0 comments