Entry. . .

By Shanaz Nazira - December 21, 2013

Assalamualaikum,
Shan memang nak cakap fakta kat sini. Fakta tentang status Shan. . Eyy, macam saspen kan, hey, apelah, bukan Shan nak kahwin tapi fakta tentang Shan ialah sebenarnya Shan ni ialah budak asmara asrama. Hiii, jadi maybe pasni susah utk Shan nak tengok-tengok, tambah-2 entry dalam blog Shan. Hehe, sekolah tak lama lagi. Huh. .huh, dah semangat dah Shan nak sekolah ni. Jyeah, tahun depan jadi senior pulak dia. . :) Hepi~~~ -_-, apakah. Nampak macam Shan gila kuasa kan? Memang Shan gila kuasa. Hehehe, bukan apa, Shan nak bimbing junior Shan nanti jadi budak baik, makan saman dan terima nasihat. Bukan nak jadikan diorang budak gila yang tinggal bersama dengan Shan. Shan jenis yang tertib k. (Tertib lah sangat, hehe). So now, sementara mendownload lagu ni, Shan nak isi kebosanan sbentar.

Kk laa, Shan tak de idea actually malam ni.

Selamat malam.

Selamat tidur.

Mimpi Shan k.

Esok jangan lupa bangun subuh.

Babai all

Assalamualaikum

Yang Sebenarnya,...Yuna -_-

Yang Benar,
Budak boring + mengantuk -_-

Chow,

Vavai :)

p/s : malam ni follower Shan bertambah jadi 11 , yeay, ,
Big Clap for my follower yang dicintai dan adorable :)

  • Share:

You Might Also Like

0 comments