It's Mong Ji Hyo =w=

By peachy sana - December 04, 2013

Haa, hari ni pulak Shan nak cakap or memperkenalkan salah seorang ahli Running Man yang Shan paling minat. Cuba teka? Mestilah Shan paling minat Miss Mong Ji ni. Why? Sebab dia cute babe. Dengan perangai 'boyish' dan gelaran yang best-best dia tu. Saya suka, manyak suka.


Kenal orang di atas ni. Haa, ni lah Miss Mong Ji. Kenapa diberi gelaran Mong? Sebab dia ni selalu je blank dalam Running Man. Blank pun Blank la, yang penting cute. Hehehe.
Tunggu punya tunggu fellas-fellas sekalian nak baca biodata Miss kesayangan kita ni kan. Okehh, nah baca puas-puas.

Nama : Cheon Sung Im

Nama komersial : Song Ji Hyo

Tarikh lahir : 15 Ogos 1981

Tempat lahir : Pohang, Korea Selatan

Tinggi : 168 cm

Berat : 46 kg

Zodiak : Leo

Jenis darah : A

Agensi : CJes Entertainment

Keluarga : Seorang adik lelaki, seorang adik perempuan

Gelaran :
1. Mong Ji
2. Monday Girlfriend (Monday Couple)
3. Ace Ji Hyo

kk la, tu je lah utk hari ni,....
nak layan lagu jap dan layan mata..

tatata,
Saya sayang awak semua :* (kiss pulak dh dia)

  • Share:

You Might Also Like

0 comments