Leessang - Blues (lyrics meaning)

By Shanaz Nazira - December 03, 2013

Yaw, dah ada hobby baru pulak dah Shan ni. Tau ape. Tak tau kan. Okeh, tak payah tahu. Hehe, tak de la, actually Shan dah boleh jadi pengumpul lagu Leessang dah. Why? Haa, lagu diorang best lak kalau dengar selalu. Even Shan tak faham sepatah haram pun diorang cakap, tapi Shan ni kan suka men-google' dan encik Google buat penemuan baru dalam lap top Shan dengan memberi Shan makna lagu yang bermakna. Haishh, suka sangat cakap berulang, nah hambek kau. Shan sendiri pun dah tak paham apa yang Shan cakap. -_-.
Okehh, lupakan yang itu, kita sekarang berbincang tentang lirik. Bak lirik lagu Blues, lagu ni ialah lagu percintaan terbaik yang pernah Kang Gary tulis liriknya. Nah baca sini kalau tak percaya.

Leessang - Blues (Lyrics Meaning)



My life was always rough with love
Like a thrown away umbrella, I was always in cold, loneliness and serious insult
I tolerated all of these and got dumped several times
I was a wanderer looking for true love
But this one beautiful girl made my steps stop
My life has been an endless runway since I’ve engraved you in my heart
I’ve been reborn, into a red flower


Loving you, the shy smile
Loving you, the two soft hands
Your eyes seduce me, make my heart cry, how.. how..
Loving you, always never change loving you, because you embrace me
The flowers on the meadow and the moon in the dark are jealous of me

My life was a thornbush before I met you
But now it’s a rigid building
I’m like the fool *Ondal who can only smile at this big love
My life is brighter than that full moon
(You are like) A window with sunshine
(Your whisper is like) A grandma’s lullaby
When I think of it, everything is just peaceful
The most beautiful harmony in the world is you and I
I’m this happy because of you
Compared to that what I can do for you is to let my arm be your pillow
Or to hug you tight as if your bones will break
I’m sorry, to you who have made a place for me in your heart
I will be your shoes, put me on and go wherever you want
Don’t worry about stepping on dirty things
I will embrace it without anyone noticing
But promise me that you’ll be next to me until death

Loving you, the shy smile
Loving you, the two soft hands
Your eyes seduce me, make my heart cry, how.. how..
Loving you, always never change loving you, because you embrace me
The flowers on the meadow and the moon in the dark are jealous of me

p/s : Apa itu Ondal? Okeh, bak sini Shan explain.Ondal ialah salah satu character dalam Korean folk dimana dia terkenal sebab dia selalu tersenyum, sentiasa peaceful dan gembira setiap masa. Best kan kalau kita boleh jadik cam ni. Tak ada duka dalam kehidupan. Yaw, Shan berma to the dah, bermadh. Hehe

Nak download, nah ni link keyh,

Leessang - Blues mp3

Tata-titi-tutu,
Budak semasa yang ketinggalan zaman :)

  • Share:

You Might Also Like

0 comments