Catatan Matluthfi :)

By Shanaz Nazira - November 16, 2014

Assalamualaikum,
Berbunga-bunga kot hati harini. Pasal apa? Tadi kita online Twitter, tetiba jumpa something interesting. Haa,
memandangkan saya minat seorang vlogger ni, saya pun berminat lah jugak nak beli buku Matluthfi ni

Amacam? Mau ke dak? Kalau mau, pi scroll turun, kalau dak, pi main jauh-jauh, haha
Dalam buku ni dia macam ceritakan diari dia lah. Macamana kehidupan dia, dan banyak lagi.

Macam best je, macam nak je,
Ok, boleh beli online kakak-kakak, abang-abang, adik-adik dan sekalian makhluk,

Beli lah online kat SINI , tekan, tekan jangan tak tekan, haha

Antara kandungannya, jeng...jeng...jeng...
kk lah, sampai tu sajalah catatan buat kali ni, excited membeli kot, mai lah kita membeli beramai-ramai, haha

Assalamualaikum 🐝

  • Share:

You Might Also Like

0 comments