Rindu. . .

By Shanaz Nazira - March 16, 2014

Assalamualaikum,
Kenapa rindu jadi tajuk pulak untuk kali ni. Hehe. Bukan apa, Dah hampir setahun lebih Shanaz tinggalkan sekolah lama and pergi Kolej Vokasional, tiba-tiba terbit rasa rindu ngan ke'gila'an kawan lama. Even Shan dah ada kawan baru situk, it's not the same. Manusia berbeza -_-. Humm, kalau dah rindu mak Shan ada ajar, letak tangan dekat dada, fikirkan orang tu, selawat. Insya-Allah orang tu rindu kita jugak. Kawan lama Shan memang super awesome even Shan ada pengganti tapi tak sama k. Jadi, kawan Shan suggest satu lagu untuk didengar masa tengah rindu-merindu neh.

One Direction - Half a Heart

Ya Allah, lirik nya mengingatkan aku ngan semua kenangan lamak kita. Ya Allah, kenak aku rasa down gilak rituk. Ya Allah, jaga mereka Ya Allah, berkati mereka, sayangi mereka, berkatilah hidup mereka. Semoga Allah benarkan kita bersama agik satu hari kelak. :'(

Missing Pieces,
Nanas :'(

  • Share:

You Might Also Like

0 comments